Incompany werken aan vitaliteit met mindfulness en yoga

In-company

Onze moderne tijd daagt je uit om je werk goed te uitvoeren. De druk op medewerkers wordt steeds groter. Beter en meer presteren in minder tijd is de trend. Men stuurt steeds meer op deadlines en targets. Je werkt steeds meer samen met collega’s. Je krijgt steeds meer verantwoordelijkheid in je werk. Door deze constant stijgende werkdruk is er minder ruimte voor ontspanning en rust. Privé en werk vloeit steeds meer in elkaar over. Op welk moment is je werk eigenlijk klaar? Wanneer is er tijd voor ontspanning?

In deze context is het mentaal en lichamelijke vitaal blijven van medewerkers van cruciaal belang. In balans blijven en plezier in je werk te houden om tot de gewenste resultaten te komen. Centrum Heartwork verzorgt in-company trajecten om medewerkers te leren de eigen vitaliteit op peil en de balans tussen werk en privé op orde te houden. Zo worden ze effectiever op de werkvloer. En voorkom je uitval van medewerkers?

Wil je werken aan de gezondheid en welzijn van je medewerkers? Op weg naar een gezonde bedrijf? Klik hieronder voor meer informatie over Stress en burn-out preventie, Stress en ontspanning, Mindfulness in organisaties of Bedrijfsyoga.

Maak een afspraak of stel je vraag

Privacyverklaring

Contactgegevens

Prinses Maximalaan 17
3708 ZT Zeist
06-41342450
info@centrumheartwork.nl

Translate »