Training Mindfulness, Compassie en Vitaliteit te Zeist

Training

Verschillende mogelijkheden voor training op het gebied van mindfulness, compassie en yoga. Klik hieronder voor meer info over een specifieke training.

Ervaringen

Caroline bezit het talent om cursisten het beste uit zichzelf te laten halen….

Haar meditaties zijn effectief en helend. Ik voel me na 8 weken mindful trainen als herboren: steviger, rustiger, positief. 

Steeph

Bestuurder Pensioenen

Rust in mijn hoofd. En wat minder bezig zijn met wat er komen gaat, maar meer aanwezig zijn in het hier en nu. Dat waren mijn belangrijkste drijfveren om de mindfulness training te doen.

En dat heeft het me ook gegeven. Dankzij Caroline die als trainer heel rustig, zachtaardig, met humor en ook de juiste vragen stellend ons als groep heeft begeleid.

En natuurlijk ook dankzij veel oefenen, want door te oefenen ga je echt ervaren wat mindfulness je kan brengen

Lorene

Projectleider

Bij Caroline volgde ik de cursus mindfulness individueel. In acht bijeenkomsten van tweeënhalf uur werden de beginselen van mindfulness niet alleen uitgelegd, maar ook aan de hand van een reeks oefeningen – voor een belangrijk deel in vrije en fraaie natuur! – uitgebreid gepraktiseerd. Hulpmiddelen daarbij waren een werkboek en twee cd’s.

Structuur

Caroline leidde de sessies heel gestructureerd en gaf steeds helder uitleg en instructie. Ze creëerde gemakkelijk een ontspannen sfeer waarin belangrijke elementen als meditatie, ademhalingsconcentratie en het geven van persoonlijke feedback door de cursist, heel goed tot hun recht kwamen. Positief was verder dat er altijd ruimte was voor het stellen en beantwoorden van spontaan opgekomen vragen.

Effect

Nu, een reeks weken na afsluiting van de cursus, kan ik vol overtuiging zeggen dat de cursus mij duidelijk heeft geholpen bij het aanleren van een betere omgang met stressvolle momenten in het dagelijks leven. Dat laatste is, zoals wellicht bekend, ook dé pretentie van de mindfulness-benadering. Een succesvolle cursus dus!

Bram

Gepensioneerd

Voor mij was de Zelfompassie training echt een verrijking en verdieping van Mindfulness. Caroline daagt je uit over verschillende aspecten van compassie na te denken. Wat is compassie eigenlijk?

Tijdens groepsgesprekken, oefeningen in kleine groepjes en meditatieoefeningen ga je daar dieper op in.

Caroline begeleidt dit proces met veel rust, wijsheid en vriendelijkheid, waardoor je je als deelnemer echt veilig voelt binnen de groep. Ieders eigen verhaal krijgt een plek. >Een aanrader, deze training!

Nancy

Tekstschrijver

Maak een afspraak of stel een vraag.

Privacyverklaring

Meer informatie

Nieuwsbrief
Bedrijfsgegevens
Privacy
Algemene voorwaarden

Contactgegevens

Prinses Maximalaan 17
3708 ZT Zeist
06-41342450
info@centrumheartwork.nl

Translate »