voeten

Compassion Focused Forest Bathing

Compassion focused forest bathing is bosbaden vanuit een bedding van vriendelijkheid en compassie. Bosbaden is je wentelen in en overgeven aan moeder natuur. De uitnodiging van de natuur om je zintuigen te verfijnen, om alles waar te nemen waardoor er een gevoel van eenheid kan ontstaan.

Wat gaan we doen?

We wandelen ontspannen en in een rustig tempo afgewisseld met begeleide oefeningen en deelrondes. Oefeningen en bewegingen om te aarden, waarbij we onze zintuigen inzetten en waar we zonder oordeel waarnemen vanuit mildheid. We zoeken de stilte op in onszelf, gespiegeld door de schoonheid en oordeelloosheid van de natuur.

De oefeningen, in combinatie met de buitenlucht en de natuur, zorgen ervoor dat je ruimte creëert in je (volle) hoofd hetgeen een ontspannend effect geeft. Je verbindt je met jezelf en de natuur om je heen. Je ontwikkelt jezelf om met meer vriendelijkheid en zachtheid naar jezelf en je omgeving te kijken.

Voor wie?

De activiteit is geschikt voor mensen die al eens een mindfulness of compassie training hebben gevolgd en de beoefening graag willen voorzetten samen met anderen. Maar dit is niet noodzakelijk. De wandeling leent zich ook goed voor een kennismaking met compassie beoefening in de natuur.

Praktische info

De workshop van 2,5 uur vindt plaats in de bossen van Austerlitz. De kosten bedragen 45,- (incl btw). 

Er is nog geen nieuwe datum gepland. 

Opgeven of heb je een vraag?

Privacyverklaring

Contactgegevens

Prinses Maximalaan 17
3708 ZT Zeist
06-41342450
info@centrumheartwork.nl

Translate »