40 days of Change Retreat. Start 2019 met een persoonlijke verandering!

40 days to Change - Challenge

Ben je klaar om een daadwerkelijke verandering in je leven vorm te geven? Zin in het roer om te gooien? Om meer bewust je leven in te richten. Met minder stress en meer balans? En weet je uit ervaring ook dat het niet voldoende is om alleen je intentie erop te zetten? Dat je voornemens vaak een kort leven beschoren zijn? Doe dan mee met onze ’40 days to Change’.

Deze Challenge bied je de kans om te onderzoeken welke verandering in 2019 voor jou centraal staat. Je onderzoekt wat passend is voor jou. Je maakt hierin keuzes en ontdekt hoe je deze verandering kunt vormgeven. Passend bij wie je bent.

Door niet alleen aandacht te geven aan de wens om te veranderen maar juist ook de belemmeringen te onderzoeken die je hierin in de weg staan, bieden we je met deze Challenge de mogelijkheid om een echte verandering te bewerkstelligen.

En je doet het niet alleen. Samen met de begeleiders en mede-deelnemers werk je aan de beren op de weg. Zo ga je de verleidingen te lijf die je weghouden van de gewenste verandering.

Voorbeelden van veranderingen die je kunt realiseren

  • Een specifiek kwaliteit meer ontwikkelen
  • Meer balans in je leven brengen
  • Meer verbinding met je omgeving vormgeven
  • De zoektocht naar een andere werkomgeving
  • Re-integreren in je huidige baan
  • Een meer gezonde levensstijl verankeren

Je gaat met jouw persoonlijke veranderplan naar huis. Je krijgt beweging/yoga/meditatieoefeningen mee. Deze blijf je 40 dagen lang herhalen. Zo werk je zo aan jouw persoonlijke verandering.

Trainers

Je ontvangt begeleiding van twee ervaren trainers: Caroline van Lankveld en Henk Eggink.

Henk Eggink, trainer en begeleider
Caroline van Lankveld, trainer en begeleider

Het programma

"

Verdieping

In ons 40 dagen programma starten we met een weekend van twee en halve dag. Hierin ga je samen met ons aan de slag om de gewenste verandering in je leven vorm te geven. Je onderzoekt jouw persoonlijke verandering en welke thema’s hierbij horen. Hoe je jouw persoonlijke verlangen voor 2019 kan vormgeven en onderzoeken wat je in de weg staat.
Op mentaal, emotioneel en fysiek vlak krijg je ondersteuning door onderzoek, oefeningen en reflectie. Je ontwikkelt op deze manier meer daadkracht en draagkracht om je verlangen vorm te geven. Met behulp van diverse oefeningen rondom inzicht, zelfobservatie, yoga en mediatie, ga je jouw verlangen verder uitwerken.

1

Eigen beoefening

Aan het einde van het weekend krijg je persoonlijk huiswerk mee, dat je 40 dagen lang dagelijks uitvoert. Dit bestaat uit enkele yoga-oefeningen, of een meditatie die je dagelijks niet meer dan 20 minuten tijd vragen. Gecombineerd met reflectie op je oefeningen en het effect op je dagelijks functioneren. Dit vraagt van elke deelnemer een persoonlijk commitment om de gewenste verandering in jezelf serieus te nemen.

Tarief

De retraite vindt plaats in het midden van het land. We starten 18 januari om 19.00 uur en eindigen 20 januari om 16.00 uur. 

De kosten van het 40 days to Change-retreat bedragen € 695,- excl btw. Voor organisaties is het tarief 1.250,- excl btw. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, overnachting en tussentijdse begeleiding.

Individueel traject

Interesse in een individueel 40 days to change programma? Deze bestaat uit een zevental individuele sessies. Neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie?

Privacyverklaring

Contactgegevens

Prinses Maximalaan 17
3708 ZT Zeist
06-41342450
info@centrumheartwork.nl